Rum Bundaberg Spiced 0,7l
Jednym z najważniejszych procesów przy powstawaniu rumu czy innych mocnych alkoholi jest proces fermentacji. Bundaberg mając tego świadomość miesza świeżą melasę z wodą powstałą mieszaninę filtruje i klaruje by ponownie dodać wody. Do tak przygotowanej mieszaniny dodaje następnie drożdży i rozpoczyna się trwająca 36 godzin fermentacja po której następuje destylacja. Gotowy rum jest następnie aromatyzowany naturalnymi składnikami korzennymi.
Opis
Jednym z najważniejszych procesów przy powstawaniu rumu czy innych mocnych alkoholi jest proces fermentacji. Bundaberg mając tego świadomość miesza świeżą melasę z wodą powstałą mieszaninę filtruje i klaruje by ponownie dodać wody. Do tak przygotowanej mieszaniny dodaje następnie drożdży i rozpoczyna się trwająca 36 godzin fermentacja po której następuje destylacja. Gotowy rum jest następnie aromatyzowany naturalnymi składnikami korzennymi.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.