Cydr Smykan Jaskół 0,75l
Cydr powstał w wyniku kupażu trzech odmian jabłek: Grochówka, Jonagored i Champion, rosnących w ekologicznych sadach Beskidu Wyspowego. Produkt w 100% naturalny, niefiltrowany, niepasteryzowany, z naturalnym osadem.
Opis
Cydr powstał w wyniku kupażu trzech odmian jabłek: Grochówka, Jonagored i Champion, rosnących w ekologicznych sadach Beskidu Wyspowego. Produkt w 100% naturalny, niefiltrowany, niepasteryzowany, z naturalnym osadem.
Najlepiej smakuje mocno schłodzony. Jest lekko gazowany, orzeźwiający. Ma troszkę skórkowych tanin. Poukładany, z bardziej miękką kwasowością, lekko pestkowy, z nutą pieprzno-korzenną w finiszu. Przy całej jego gładkości, nie brakuje mu też dzikości, charakteru i pazurków.
Szczegółowe informacje
poj. | 0,75l |
pochodzenie | Polska |
vol. | 7% |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.